Haal het beste uit jezelf

DNA-onderzoek?

Door DNA te onderzoeken kunnen we jou helpen om de beste versie van jezelf te worden. We zoeken uit waar je aanleg voor hebt en waar je voor moet oppassen. Heb je bijvoorbeeld aanleg voor krachtsport, moet je extra zorg dragen om rugklachten voor te zijn, of zou het goed voor je zijn een bepaalde voedingsstof binnen te krijgen? Met behulp van DNA-markers onderzoeken wij hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Voor wie?

Misschien ben je (top)sporter. Misschien wil je gewoon alles weten wat er over jouw lichaam te weten valt. Misschien wil je werknemers helpen om hun doelen te realiseren en hun maximale potentie te ontwikkelen. Of misschien ben je geïnteresseerd in de wetenschap en wil je de ontwikkeling graag steunen.

Hoe werkt het?

Voor jou is het simpel. We sturen je een buisje op. Jij doet een beetje speeksel in het buisje en stuurt het weer terug. Wij halen ongeveer 200 gigabyte informatie uit het buisje (dat is zoiets als 27 telefoonboeken) en analyseren dat. Daarna krijg jij de resultaten opgestuurd en vertellen we je precies wat je kunt doen om de beste versie van jezelf te realiseren.

Download een voorbeeld van het Sport rapport

NIEUW! Voedingsadvies

Wil je gezonder gaan leven en afvallen, maar niet zo geïnteresseerd in een sport advies? Nu is het voedingsadvies ook los te bestellen! Wij kijken naar een aantal genetische eigenschappen die invloed hebben op de vertering van bepaalde voedingsstoffen. Aan de hand van deze resultaten kunnen we een voedingsadvies voor jou opstellen. Het rapport bevat 3 onderdelen:

 • Vetten versus Koolhydraten
 • Afvallen door bewegen
 • Voedingsadvies

 • Voeding_Sample

  Dit is wat we doen

  DNA-onderzoek staat niet meer in de kinderschoenen. Het is een fascinerende wetenschap waar steeds meer over wordt ontdekt. Wij willen deze kracht binnen handbereik van de consument brengen, op een manier die voor iedereen betaalbaar en begrijpelijk is. Zo kunnen we mensen helpen om hun lichaam te begrijpen en hun leefpatroon daarop aan te passen. We willen helpen om blessures te voorkomen, voeding te balanceren en prestaties te optimaliseren. Niet met vage praatjes en goede voornemens. Met harde wetenschap.

   

  Waarom Omnigen?

  Wat getallen

  Aantal GB data die we verzamelen uit één DNA-sample
  200
  Aantal telefoonboeken aan data uit één sample
  27
  Aantal bestelde kits
  408
  Aantal nanogram DNA dat nodig is voor een analyse:
  5

  Dit gaat ‘m worden

  Ben jij een sporter of wil je meer gaan sporten? Laat dan je DNA analyseren en kom te weten welke vorm van training het beste bij jouw lichaam past. Naast een sport advies, krijg je ook te weten welke voedingsstoffen jij het beste kan eten of mijden om de effecten van je training te versterken. Ben je er uit? Bestel nu je DNA-onderzoek en wij gaan meteen voor je aan de slag. Dit is hoe het werkt:
 • Wij sturen jou een DNA-kit
 • Jij spuugt in het buisje en stuurt het terug
 • Wij gaan jouw DNA onderzoeken
 • Je krijgt in de post of in je mailbox een rapport
 • Als je dat wilt, vernietigen wij alle data die we over je hebben
 • Blijf op de hoogte

  Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Geen zorgen, we sturen je geen spam. Schrijf je hieronder in met je e-mailadres en eventueel je naam en we sturen je een mailtje als er iets belangrijks gebeurt.

  Ben je…

  Iemand die op zijn/haar voeding let of wil afvallen?

  Een sporter die het onderste uit de kan wil halen?

  Iemand die geïnteresseerd is in zijn/haar eigen lichaam?

  Een werkgever die werknemers wil helpen hun maximale potentie te realiseren?

  Blog

  Lifestyle en gezondheid

  Op je gezondheid letten en er aan werken hoeft niet duur te zijn. Een aantal dingen die je kan doen […]

  De speciale genen van roodharigen

  De roodharigen zijn nog altijd in de minderheid, maar een ding dat vaststaat is dat het gen MC1R, wat voor […]

  Omnigen draagt bij aan medisch onderzoek

  Project Het pancreas project waar Omnigen aan meewerkt is in samenwerking met het iKnowIT project van Eurostars. Dit project focust […]

  Lees interessante feitjes in ons blog

  Bioinformatics research, services and consultancy